13 Mayıs 2013 Pazartesi

 G1 Victoria Mile’ı VERXINA kazandı
12 Mayıs Pazar günü Japonya’nın Tokyo Hipodromu’nda bu yıl 8.si koşulan ve sonları nefes kesen bir mücadeleye sahne olan G1 Victoria Mile’yi Kazuhiro Sasaki’nin sahibi olduğu, Yasuo Tomomichi’nin antrenesindeki VERXINA(Deep Impact – Halwa Sweet / Machiavellian) jokeyi Hiroyuki Uchida ile kazandı.
4 ve yukarı yaşlı 17 İngiliz kısrağının katılımıyla, 1600 metre çim pistte gerçekleştirilen 1.91 Milyon $ toplam ikramiyeli koşuda geçtiğimiz yılın galibiWHALE CAPTURE (Kurofune-Global Peace/Sunday Silence) ikinci olurken,MEINE ISABEL (Telegnosis-Meine Regina/Sunday Silence) üçüncü, JOIE DE VIVRE (Deep Impact-Biwa Heidi/Caerleon) de dördüncü oldu.
Kazanan VERXINA için koşunun bitiriş derecesi 1.32.04 olurken, farklarBoyun-1/2 Boy-1/2  Boy şeklinde oluştu.

Geçtiğimiz yıl G1 Yushun Himba (Kısrak Koşusu), G2 Rose Stakes ve G1 Shuka Sho’da şampiyon kısrak GENTILDONNA’nın arkasında ikincilikler elde eden VERXINA, G1 Victoria Mile’ı kazanarak bir anlamda şanssızlığını kırmış oldu.
Yarış hayatı boyunca tabeladan hiç düşmeyen ve G1 Victoria Mile’ı kazanarak 11. startında 4. birinciliğini elde eden VERXINA’nın 5 ikinciliği, 1 üçüncülüğü, 1 de dördüncülüğü bulunuyor.
VERXINA’nın galibiyetiyle sonuçlanan G1 Victoria Mile’ı izlemek içintıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder